Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Taller de Turisme ‘Segmentació i Creació de campanyes d’alt impacte’

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

TallerTurismeLABIIT_segmentacio2016 (1)

Impartit per Toni Mascaró, d’eMascaró, hi haurà una sessió a Costa Daurada i una a Terres de l’Ebre

El Laboratori d’Innovació i Intel·ligència Turística del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili i el Campus Terres de l’Ebre de la URV, han organitzat el Taller de Turisme ‘Segmentació i Creació de campanyes d’alt impacte’ impartit per Toni Mascaró, fundador i CEO d’eMascaró, del se celebraran dues sessions, una a Costa Daurada el 13 de juny i una a Terres de l’Ebre el 14 de juny, per a les que queden les últimes places disponibles.

El contingut d’aquest taller pràctic dirigit a petites i mitjanes empreses turístiques d’allotjament, activitats i restauració, es planteja en els potencials que té la filosofia CRM (Customer Relationship Management) i la segmentació com a base per a la creació de campanyes efectives, així mateix s’aprofundirà en la creació d’embuts de conversió i posterior analítica de resultats. Es treballarà a nivell estratègic de forma pràctica i es donaran a conèixer eines disponibles per a les empreses.

S’hi tractaran aspectes com la segmentació de les bases de dades, el concepte de visibilitat i CRM o creació d’objectius i indicadors a nivell de captació, usabilitat i conversió.

El docent, Toni Mascaró, és el fundador i CEO d’eMascaró, una consultora experta en Internet amb una metodologia pròpia i global que integra estratègia, creativitat i tecnologia aplicada al desenvolupament de projectes de màrqueting digital i comunicació on-line. Des de l’any 2006 compta amb una divisió especialitzada en turisme: eMascaró Tourism.

És un apassionat de la creativitat, la innovació i l’emprenedoria. És professor en diverses universitats catalanes, ha participat com a ponent en diferents jornades i cursos i és membre d’institucions com Barcelona Loves Entrepreneurs, Internet Society, Associació Científica d’Economia i Direcció de l’Empresa de Catalunya i de Cercle del Coneixement, entre d’altres.

La sessió de Costa Daurada tindrà lloc a Vila-seca, a la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, i la sessió de Terres de l’Ebre, a Tortosa al Campus Terres de l’Ebre de la URV.

El taller pràctic té places limitades i cal inscripció prèvia al correu meritxell.fuguet@pct-turisme.cat  ♦

PROGRAMA … CLICAR AQUÏ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere