Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Fracassa la via dels mediadors en la Tancada de la UdL : 16 dies de tancada

Notícia anterior
Notícia posterior

descarga

Els dos professors que exercien de mediadors en el conflicte entre els estudiants que ocupen el despatx del rector de la Universitat de Lleida (UdL) i el rectorat, Estanislau Fons i Manel López, han abandonat la negociació, segons han informat ells mateixos a través d’un comunicat on consideren que la seva funció ”no té possibilitats d’èxit”. Després de redactar un document que podia servir de base per a la negociació, s’ha entrat en un cul-de-sac perquè en realitat les demandes fonamentals dels estudiants radicals, causa de la Tancada, no s’hi veien reflectides.

Per altra banda el Rector Roberto Fernàndez segueix desaparegut sense voler rebre als estudiants tancats que ahir varen desplaçar una delegació al Campus de Cappont de la UdL, perquè creien que hi havia el Rector i així trobar-lo al vol i entregar-li un document. No varen trobar al Rector i els estudiants varen marxar amb el convenciment que els havien aixecat la camisa.

El Rector en taxi a munt i avall dels Campus de la UdL, (-el Rector no condueix i ja és un clàssic veure’l en taxi per la Universitat-), juga al gat i la rata també amb la premsa universitària i ha canviat d’estratègia comunicativa i de presa de decisions, i intenta no prendrà decisions personals per no cremar-se més i vol que siguin col·legiades.    

Amb una estratègia absolutament demencial per resoldre conflictes, l’equip rectoral segueix utilitzant com a portaveu al Vicerector de Campus o sigui d’infraestructures de la UdL. Oficialment en un nou comunicat del Consell de Direcció s’ha informat que es convocarà un Consell de Govern Extraordinari per avaluar la situació.

L’ocupació va començar el dia 17 de maig o sigui fa 16 dies.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere