Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Josep Maria Garrell reelegit Rector de la Universitat Ramon Llull: la universitat privada de més projecció de Catalunya

Notícia anterior
Notícia posterior

Fotografia JM Garrell, rector URL

El Patronat de la Universitat Ramon Llull Fundació es va reunir ahir al vespre per procedir a la renovació del rector d’aquesta Universitat.

El Patronat, d’acord amb els Estatuts de la URL, ha acordat la renovació de Josep Maria Garrell i Guiu com a rector de la URL amb efectes a partir d’1 d’octubre de 2016, oïda la Junta de Govern de la URL que ha valorat positivament i de manera unànime la trajectòria de la URL en aquests darrers 4 anys.

D’aquesta manera Josep Maria Garrell, doctor enginyer en Electrònica per la URL (1995) i professor catedràtic de la URL, complirà el seu segon mandat de 4 anys, d’acord amb els Estatuts de la URL. Garrell va ser elegit per primera vegada rector de la URL el 25 de juliol de 2012 succeint Esther Giménez-Salinas, i va prendre possessió del càrrec a principis d’octubre del 2012.

Garrell va començar la seva trajectòria en la gestió de la Universitat l’any 1998 assumint l’encàrrec de delegat del rector per les TIC (2000-2002). A continuació va ocupar el càrrec de vicerector de Recerca i Innovació (2002-2010); de secretari general (2006-2012) i de vicerector de Política Universitària (2010-2012). En l’actualitat és vocal del Comitè Permanent de la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE).

La renovació del rector coincideix amb la celebració enguany del 25è aniversari del reconeixement de la URL per part del Parlament de Catalunya. Aquest esdeveniment va significar que la URL es constituís com la primera universitat privada de l’Estat, d’inspiració cristiana, d’iniciativa social i sense ànim de lucre, i va permetre que iniciés el seu primer curs acadèmic l’octubre del 1991. Serà precisament a l’octubre, concretament el dijous dia 6, quan tindrà lloc l’acte de commemoració del 25è aniversari de la Universitat a la Llotja de Mar de Barcelona. ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere