Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

NOVAMENT la SOLUCIÓ de la POLICIA: La direcció de la UdL ja ha pres la decisió de treure els tancats al rectorat per la força policial

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

concentració

Els posicionaments oposats entre les persones tancades al rectorat i l’equip rectoral de la Universitat de Lleida (UdL) seguien en profunds desacords, després del Consell de govern extraordinari, que s’ha allargat durant tres hores.

La reunió, en què han participat totes les parts, s’ha convocat aquest dilluns per analitzar la situació derivada de l’ocupació del despatx del rector, que es manté des del 17 de juny per part d’un grup de persones que integren l’Assemblea d’Ocupació del Rectorat.

Els radicals tancats que ocupen seient per ser estudiants electes en el Consell, han qualificat la reunió de “presa de pèl” i han insistit en exigir que no s’utilitzi la policia per frenar conflictes i manifestacions socials a la universitat.

El Rector Roberto Fernández ha reclamat que es posi fi a l’ocupació i ha reiterat com un dels punts “irrenunciables” per arribar a un acord, la defensa de la llibertat acadèmica i de càtedra.

Abans de l’inici del Consell de govern, una quinzena de les persones que donen suport a l’ocupació han rebut el Rector amb cartells i crits, demanant la seva dimissió.

A hores d’ara, el Rector i el seu equip directiu rebutgen qualsevol altra solució que no sigui treure els tancats per la força policial. No se sap dia i hora, però acabarà passant. Els falcons i els directius que han estant incapaços de negociar per la seva negligència, s’han imposat als membres de l’equip rectoral més dialogants, més socials i capaços d’entendre que és la participació i mobilització estudiantil.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere