Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La CÀTEDRA CERVERA es presenta als estudiants de música de Barcelona

Notícia anterior
Notícia posterior

presentacioESMUC

Més d’una vintena d’alumnes de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC), han assistit a la presentació d’avui del Festival de Música, el Curs Internacional i la Fira de Lutiers

La Càtedra Cervera, que engloba el Festival de Música, el Curs Internacional i la Fira de Lutiers, està impulsant una forta política de promoció per tal d’arribar a més públic i que, sobretot, els estudiants de música facin seu aquest esdeveniment múltiple.

En aquest sentit, una delegació organitzativa de la Càtedra, ha presentat a Barcelona les diferents novetats que s’inclouen en aquesta edició amb l’assistència de més d’una vintena d’alumnes de l’Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC).

Molts d’aquests alumnes de nivell superior ja han mostrat el seu interès per participar activament al curs, o assistir a algun dels concerts que tindran lloc en el marc del Festival. També ha despertat molta expectació la gran nòmina i qualitat de tallers que enguany ja han confirmat la seva assistència a la Fira de Lutiers. Segons molts estudiants, tenir en un mateix dia diferents activitats concentrades, afavoreix el desplaçament i la visita a Cervera i n’augmenta el seu atractiu.

 Més de 145 inscrits al Curs de Música                

El Curs de Música continua batent rècords d’inscripcions enguany i, ara mateix, ja s’hi ha inscrits 145 alumnes. Cal recordar, que les inscripcions es poden fer fins el 8 de juliol i encara queden places disponibles.

La Càtedra Cervera tindrà lloc del 24 al 31 de juliol de 2016 i enguany arribarà a la seva 36ª edició.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere