Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Festa ELS JULIOLS de la Universitat de Barcelona: vint anys compartint coneixement

Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

Els cursos d’Els Juliols es van iniciar EL 1997 i, per tant, aquest 2016 es compleixen vint anys de trajectòria d’aquest programa acadèmic d’estiu, en què la Universitat de Barcelona obre les seves portes a tota la societat per impartir coneixements d’àmbits tan diversos com són l’art, la història, la filosofia, la psicologia o la medicina, entre d’altres.

Amb motiu d’aquesta fita tan important per a la Universitat de Barcelona i per la Universitat de Catalunya, la UB vol compartir amb la ciutadania un dia molt especial amb diferents activitats d’accés lliure, que es duran a terme el proper 16 de juny als jardins de Filologia de l’Edifici Històric, a la Plaça Universitat.

 

PROGRAMA

De 17.30 a 19.30 h: Fricandó Matiner en directe. Gravació en directe del programa de ràdio Fricandó Matiner de RAC105, el programa despertador més escoltat de Catalunya (amb més de 150.000 oients).

El presentador, Vador Lladó, juntament amb els seus col·laboradors ens farà passar una bona estona amb reportatges, entrevistes, informació de l’actualitat i molta participació dels oients.

18 h: Presentació del llibre Els Juliols de la Universitat de Barcelona: vint anys d’història. L’Àrea de Formació Complementària ha editat un llibre commemoratiu dels vint anys d’història dels cursos d’estiu de la Universitat de Barcelona. El dia de la celebració es farà la presentació d’aquest llibre, en la qual participarà Dídac Ramírez, rector de la Universitat de Barcelona, a l’aula Ramon y Cajal de l’Edifici Històric.

20 h: Concert del grup Doctor Prats. Un cop finalitzada la gravació del Fricandó Matiner, tindrà lloc un concert en directe del grup Doctor Prats (www.doctorprats.com), en què presentaran el seu nou disc,Aham Sigah. El concert tindrà un format similar al dels concerts d’estiu d’Els Vespres, una plataforma de creixement i consolidació de grups musicals emergents.

Altres activitats

A més, durant la jornada es faran diverses activitats complementàries a càrrec de grups i associacions d’estudiants de la Universitat de Barcelona, com ara una exhibició castellera dels Arreplegats de la Zona Universitària o una trobada dels instagramers més actius d’entre els estudiants de la Universitat.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere