Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Uns joves ultres entren al despatx del rector de la UdL: l’insulten l’escridassen

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

faxes

Un grup de joves amb una actitud reaccionaria i amb la cara tapada han entrat aquest dimecres al despatx del Rector de la Universitat de Lleida (UdL), Roberto Fernández, quan ell era a dins, i l’han escridassat i insultat.

Segons han informat des del rectorat els joves han entrat amb una actitud ”intimidatòria i violenta”. Han demanat la dimissió del rector i portaven caretes amb una fotocòpia de la cara de Fernàndez.

Al lloc de l’incident hi han acudit treballadors del rectorat i s’han produït moments de tensió fins que el grup ha marxat.

Totes les recriminacions al Rector, les seves consignes radicals  i tota l’estètica de les “caretes” per tapar-se la cara, han estat les mateixes utilitzades pel grup de l’última Tancada al Rectorat.♦

——————————

Comunicat del Consell de Direcció de la Universitat de Lleida

Benvolguts, benvolgudes

Malauradament us hem d’informar que aquest matí un grup reduït de persones (estudiants i gent aliena a la universitat) han entrat per la força en el despatx del rector, amb una actitud intimidatòria i violenta. Tot seguit, treballadors i treballadores de l’edifici de rectorat s’han aplegat, de forma espontània, en aquest lloc i s’han produït moments de tensió amb els manifestants. Desprès de convidar-los reiteradament a que deposessin la seva actitud, aquest grup ha marxat, i s’ha pogut recuperar la plena normalitat a l’edifici de rectorat.

Lamentem aquests incidents, que condemnem, i ens solidaritzem amb tot el personal de la UdL que s’hagi pogut sentir intimidat.

Consell de Direcció de la UdL

Lleida, 15 de juny de 2016

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere