Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

LESSONS LEARNED: “Valoració de companyies. Més enllà dels números” / Biocat i CataloniaBio

Notícia anterior
Notícia posterior

banner_emailing_nou_logo (1)

Organitzat per Biocat i CataloniaBio hi ha convocada pel proper 5 de juliol de 2016 una Jornada, dins del marc Lessons Learned: Compartint experiències per a impulsar la competitivitat”, dedicada a laValoració de companyies. Més enllà dels números”.

La Jornada es realitzarà al Parc Científic de Barcelona (Sala Polivalent. Edifici Clústers. Carrer Baldiri Reixac, 4-8 • Barcelona). I està prevista una durada de les 16h fins les 19.30 hores.

Recordem que les jornades “Lessons Learned: Compartint experiències per a impulsar la competitivitat són un fòrum de coneixement i networking adreçat als professionals d’empreses de l’àmbit de les ciències de la vida. I tenen per objectiu compartir experiències i reflexions en diferents àrees estratègiques de coneixement i capacitats necessàries per reforçar la competitivitat de les empreses biotecnològiques.

Aquesta Jornada sobre Valoració de companyies. Més enllà dels números” vol que emprenedors i inversors que han participat en rondes de finançament del sector de les ciències de la vida i la salut es reuneixin al Parc Científic de Barcelona per parlar sobre la valoració d’empreses biotecnològiques i biomèdiques.

La valoració pre-money d’una companyia biotec en les seves fases inicials té un impacte directe en la dilució de la participació dels emprenedors i en el futur retorn per als inversors. Tot i això, moltes vegades no es tenen en compte les conseqüències futures d’una valoració massa alta o massa baixa.

Quins factors intervenen en la valoració d’una companyia biotecnològica en fases inicials? Com pot un emprenedor negociar una valoració satisfactòria? En la Jornada es discutiran tots aquests aspectes i altres que sorgeixin en el debat i s’intentarà no quedar-se en els conceptes generals i “mullar-nos” amb exemples concrets.  

PONENTS:

 MODERADOR: Jordi Naval, Director General, Fundació Bosch i Gimpera

•Carles Domènech, CEO, Ability Pharmaceuticals, SL

•Jordi Carrera, CEO, STAT-Diagnostica & Innovation

•Daniel Oliver, Director, Capital Cell

•Alain Garcinuño, CFO, Anaconda BioMed

•Lluís Pareras, Director, Healthequity, SCR♦

 

PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere