Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Barcelona oferirà els exàmens d’anglès de la Universitat de Cambridge al seu alumnat

Notícia anterior
Notícia posterior

descarga

L’Escola d’Idiomes Moderns (EIM) de la Universitat de Barcelona s’ha convertit en centre examinador de Cambridge English Language Assessment, departament d’avaluació d’anglès de la Universitat de Cambridge. D’aquesta manera, els alumnes de la Universitat de Barcelona es podran preparar per als certificats d’anglès de Cambridge English i examinar-se’n al seu mateix centre universitari.

L’acord entre les dues institucions el van signar dijous passat (16/juny/2016), Dídac Ramírez, rector de la Universitat de Barcelona, i Robin Gravina, director de Desenvolupament de Cambridge English Language Assessment a Espanya i Portugal, en nom de Saul Nassé, president executiu de Cambridge English Language Assessment.

La Universitat de Barcelona farà els exàmens Cambridge English per obtenir els certificats First, Advanced i Proficiency, corresponents als nivells B2, C1 i C2 d’anglès. Aquests són els certificats d’anglès de la Universitat de Cambridge més coneguts i demanats en el món de la universitat i de l’empresa, i estaran disponibles per a tota la comunitat educativa que forma part de la Universitat de Barcelona.

Dídac Ramírez va assenyalar: «Dins de l’Àrea de Formació Complementària, considerem els idiomes, i concretament l’anglès, com una habilitat indispensable per a l’èxit professional dels nostres alumnes». «Estem orgullosos de poder facilitar-los l’accés a uns certificats reconeguts internacionalment, amb els quals no trobaran fronteres», va afegir.

Per la seva banda, Robin Gravina va afirmar: «Ens sentim orgullosos de tenir la Universitat de Barcelona, primera d’Espanya en els QS World University Rankings 2015-2016, entre els centres de educació superior que ofereixen els nostres exàmens als seus alumnes. El fet que aquests puguin fer a la mateixa Universitat els exàmens de Cambridge English revela el compromís de la Universitat de Barcelona amb els seus estudiants i el seu futur laboral i acadèmic».

Els centres examinadors de Cambridge English, dels quals ara forma part la Universitat de Barcelona, s’encarreguen de l’organització administrativa i del procés de realització dels exàmens al mateix centre. Per desenvolupar aquestes tasques, s’estableix un estricte protocol i una estreta relació amb la Universitat de Cambridge.

Cambridge English és membre fundador de l’Associació Europea d’Examinadors de Llengües (ALTE) i expedeix títols que demostren els coneixements de la llengua anglesa d’acord amb els nivells establerts en el Marc europeu comú de referència per a les llengües (MECR): del B1 al C2 , els nivells més demanats. A més, els seus certificats estan reconeguts per la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles (CRUE). Amb aquest acord, la Universitat de Barcelona subratlla el seu compromís amb el futur laboral i acadèmic dels seus candidats; ja que els certificats de la Universitat de Cambridge s’accepten com a prova del domini de la llengua anglesa en més de 20.000 institucions, entre universitats, empreses i organismes oficials de tot el món.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere