Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Salle Breakfast: Accelerar i mantenir el canvi

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

images (1)

El proper 28 de juny es realitzarà el nou Breakfast de La Salle de la Universitat Ramon Llull: ‘Accelerar i mantenir el canvi‘. Començarà a les 9 del mati a la Sala de Congressos.

En diverses ocasions els projectes no arriben als objectius marcats com a resultat d’una gestió insuficient de les persones. No obstant, els mateixos mètodes i eines s’apliquen reiteradament amb els mateixos resultats.
Tot i això, hi ha eines com les constel·lacions, Mindfulness, Jocs de Rol, Educació Emocional o Osteopatia somàtica-emocional que poden accelerar aquest canvi notòriament i ajudar la gent a superar els temors i resistències.
Per a poder aplicar-les correctament és precís conèixer en profunditat com funcionen aquestes eines i com s’aconsegueix l’acceleració per a poder formular les preguntes correctes i prendre decisions pertinents quan es lideren projectes.
La Salle Breakfast celebra la seva 72a edició i en ella es donaran a conèixer aquestes eines, en format presentació breu i participativa de la mà d’experts: el Director Acadèmic de La Salle Almere Campus i La Salle Barcelona International Campus, Dr. Laurentiu NeamtuAndre Baken consultor internacional; Javier Marín, Lipotec Group & EMEA LZ LifeSciences (LLS) & LZ Oilfield Solutions Human Resources Manager; Carles Ruiz-Feltrer, Socio Director en OME Espais, Coaching & Mindfulness i la Companyia teatral FREC A FREC.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere