Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada d’estratègies innovadores per al treball didàctic dels riscos / UdG

Notícia anterior
Notícia posterior

ergonomia

En el marc del projecte europeu “Mind Safety – Safety Matters!”, en què la Càtedra de Seguretat i Salut en el Treball de la Universitat de Girona participa, s’organitza el dia 1 de Juliol la primera activitat de difusió del projecte. Finançat amb el fons Erasmus+, participen en aquest projecte 7 institucions de 5 països de la Unió Europea, en un projecte a tres anys vista. La Jornada es celebra a l’Escola Politécnica Superior (Edifici I).

L’objectiu fonamental del projecte és fomentar la integració de la prevenció de riscos laborals en els menors de entre 14 i 18 anys, realitzant estudis de secundària, batxillerat o formació professional.

A més de presentar el projecte, es realitzaran activitats participatives amb els col·lectius  e institucions claus de l’educació, que podem facilitar la integració de continguts de riscos laborals als menors. S’espera recollir informació sobre la situació actual, així com donar l’oportunitat als participants a expressar quines necessitats hauria de cobrir el resultat final del projecte.♦

 

Programa … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere