Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Malgrat el Brexit, “Capital Cell” obrirà una filial al Regne Unit

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

descarga

La plataforma de finançament col·lectiu d’inversió Capital Cell obrirà una filial a Cambridge amb l’objectiu de començar a operar en aquest país el 2017 amb cinc projectes de finançament i un milió de lliures esterlines.

La companyia, que només finança projectes del sector de la salut, es marca ara la fita de convertir-se en una entitat d’equity crowdfunding reconeguda en l’àmbit europeu i de donar suport a empreses catalanes del sector a accedir al país, ajudant-les a trobar finançament entre inversos anglesos.

Daniel Oliver, CEO de Capital Cell, ha explicat que hi ha molt bones raons per obrir una filial a Cambridge, ja que “les plataformes d’equity crowfunding mouen vuit vegades més diners al Regne Unit que a tot Europa perquè tenen moltíssima cultura d’inversió privada i un entorn financer molt dinàmic”.

Capital Cell, plataforma acreditada per ACCIÓ de la Generalitat de Catalunya, va néixer el 2015 i ja ha donat suport a deu projectes de l’àmbit de la salut, aixecant més de 2,4 milions d’euros, com les empreses associades a CataloniaBio, Iproteos i Cebiotex.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere