Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Taller a Barcelona per a periodistes i comunicadors: “Una tortuga a la ciutat: gestió de la fauna urbana”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

 

 descarga

El proper dijous 21 de juliol de 2016, de 10 a 14h al Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona,

 “Una tortuga a la ciutat: gestió de la fauna urbana”

 

En aquest taller es vol donar a conèixer a persones vinculades als mitjans de comunicació (principalment a premsa, radio i televisió) els animals que viuen a la ciutat; oferint eines i recursos per a trobar i generar informació verídica i elaborada amb rigor científic sobre la fauna urbana, ja siguin animals domèstics, autòctons, exòtics i/o invasors.

Es donarà a conèixer quins són els animals que viuen a Barcelona i també a altres ciutats, aquells amb els que convivim dia a dia i pot haver-hi problemes de gestió d’espais o seguretat. Aquests darrers anys s’ha constatat la proliferació de poblacions d’animals tant espècies exòtiques invasores com domèstiques a les zones urbanes de Barcelona (cotorres argentines, colònies de gats, tortugues de florida, porcs senglars, etc.), que han derivat en problemes de convivència entre ells i les persones que viuen a la ciutat, així com amb els animals autòctons. Situacions que també han implicat un cost econòmic, derivat de les tasques de gestió de la fauna urbana per ens públics, així com protectores i d’altres centres de recuperació animal.

El taller forma part del projecte Animals a la Ciutat, un projecte d’educació i sensibilització realitzat per Animal Latitude amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i la col·laboració d’altres organitzacions com CreatiBio, C.R.A.R.C., Galanthus, APAEC, Cátedra Affinity, MOSQUITO Alert, IPRIM, Submon i altres.

 Inscripció sense cost (taller subvencionat)

Per inscriure’s cal enviar un email a info@animallatitude.org amb l’assumpte “Taller Periodistes”.

S’entregarà certificat d’assistència i aprofitament a cadascuna de les persones participants.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere