Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Concert experimental al Centre d’Art La Panera de Lleida: WE ARE DRONE

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

images

WE ARE DRONE, quart projecte del cicle OUT.SIDE, ha estat ideat per ser interpretat en espais reverberants o inusuals. El projecte es realitzarà a l’Arts Santa Mònica de Barcelona, el Centre d’Art Tecla Sala de L’Hospitalet de Llobregat i el Centre d’Art la Panera de Lleida.

A WE ARE DRONE, destacats músics de CrossingLines i Frames Percussion realitzaran una experiència acústica única al voltant d’una massa sonora de llarga duració. A partir de la peça “Schraffur” del compositor suís Fritz Hauser, els diferents grups desenvoluparan diverses idees musicals basades en la superposició de textures musicals estàtiques.

WE ARE DRONE està pensada per a mesclar-se en els espais i activitats regulars dels centres d’art en els que s’interpreti. El drone pretén ser una presència tan real com les parets i el sostre de les sales, una massa sònica imponent i aclaparadora que atrapi els visitants dels centres d’art, els envolti i els inclogui dins seu.

Luis Codera Puzo (direcció artística, sintetitzadors), Lluïsa Espigolé (teclats), Feliu Ribera (percussió), Paula Piñero Quesada (producció, percussió), Rubén Martínez Orio (percussió), Miquel Vich (percussió).♦

Concert: WE ARE DRONE         Divendres, 22 de juliol a les 20:00h        Centre d’Art La Panera de Lleida

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere