Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Seminari obert: The future of e-learning / EDUL@B

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Terry-Presenting

Dia: 16 de setembre.

Hora: 10h.

Durada: 90 minuts inclòs torn de preguntes. Es requereix inscripció.

Lloc: UOC edifici Tibidabo. Avinguda del Tibidabo, 39. Barcelona.

Aquesta presentació reflexiona sobre les tendències i evolució de les tecnologies en l’e-learning. Aquest seminari serà impartit pel Dr. Terry Anderson i és obert a la comunitat universitària en general.

Aquest seminari es portarà a terme en anglès.

Organitza el Seminari EDUL@B, grup de recerca en Educació i TIC. Grup està vinculat a l’eLearn Center, centre de recerca, innovació i formació de la Universitat Oberta de Catalunya. L’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) dona suport al seminari.

Sobre el ponent :  Dr. Terry Anderson

El Dr. Terry Anderson és professor emèrit i ex president de la Research Chair de Canadà en investigació a distància de la Universitat d’Athabasca – Open University de Canadà. Va impartir cursos de tecnologia educativa en el Master of Education in Distance Education i Mètodes d’Investigació en el programa de Doctorat en Educació. Va ser el director fundador de l’Institut Canadenc per la Investigació Educativa a Distància CIDER.

Les seves línies d’investigació actuals es relacioenn amb l’ús de software social en l’educació a distància. Entre nombroses publicacions, ha estat co-autor del llibre “Teaching Crowds” (2014, AU Press)”, i ha contribuït al llibre “Emergence and Innovation in Digital Learning: Foundations and Applications” (2016, AU Press, i al manual The SAGE Handbook of E-learning Research, 2e (2016, SAGE).

Va ser editor durant 10 anys, i actualment és editor emèrit, de la Internacional Review of Research in Open and Distributed Learning (IRRODL). El Dr. Anderson, a més, és un actiu orador invitat en les conferències de tecnologia educativa més rellevants de tot el món (havent realitzat més de 50 ponències en els últims 12 anys).

Des de que es va retirar d’Athabasca, a l’agost de 2015, també ha estat treballant en l’Escola de Negocis de la Universitat d’Alberta i ha obert una petita llibreria gratuïta a prop de la seva residència.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere