Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Novetats a tot el “Món LO CAMPUS”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

lc

Hem realitzat tots uns canvis i obert noves vies de premsa universitària dins del que col·loquialment en diem el “Món LO CAMPUS” i que vol dir tot el món editorial, cívic i cultural al voltant de la nostra revista universitària independent LO CAMPUS que la tenim funcionant des de l’any 2008. Una tasca no lucrativa d’associacionisme i premsa universitària catalana.

Alguns d’aquests canvis treballats internament, els volem fer públics per tenir informats a tots els nostres col·laboradors i voluntaris i els nostres lectors en general.

1. Agrupem sota una mateixa marca  “PLATAFORMA CULTURAL LO CAMPUS” a diferents “Associacions, Estructures, Programes, Activitats, Accions i Publicacions” nostres, sense que és perdin les diferents figures jurídiques independents existents o joint venturescooperatives que tenim establertes.

2. El mini-Suplement de LO CAMPUS en temes de salut i medicina: LO CAMPUS MÈDIC es transforma en una publicació independent amb vida editorial pròpia. Estem en una etapa inicial de buscar i consolidar uns patrocinis.

3. El mini-Suplement de premsa local: LO CAMPUS BARRIS es centre plenament i exclusivament sobre la Ciutat de Lleida. La publicació s’estén en diferents plataformes digitals, com el blog “Lleida ciutat universitària” i es designa un periodista per cobrir tota l’activitat municipal de la Paeria de Lleida.http://locampusbarrislleida.blogspot.com

4. La revista LO CAMPUS fins avui té 7 mini-Suplements consolidats i dels que estem en ple canvi de Directors-Coordinadors de cada suplement:

ACCIÓ SOLIDÀRIA (drets humans / solidaritat / cooperació i desenvolupament), 

LO CAMPUS MÈDIC (divulgació mèdica i promoció  de la salut), 

CLÀSSICA (per a gent gran que es recicla estudiant), 

ER ESTUDIANT (en aranès), 

“Goodbye Institut” (per a instituts i escoles), 

LO CAMPUS BARRIS (periodisme local i de proximitat) i

“El mini-LO CAMPUS 3.0 / Opinió UdL”, (mini-publicació d’opinió de la Universitat de Lleida);

A PARTIR D’ARA s’incorporen tres nous mini-Suplement en versió digital i paper premsa:

El mini-Suplement “Les Arts” de creació plàstica i literària.

El mini-Suplement “LA FRANJA i la universitat” de temàtiques culturals i cíviques de la Franja de Ponent.

I el nou mini-Suplement “El mini-LO CAMPUS 3.0 / Opinió URV”, (mini-publicació d’opinió de la Universitat Rovira i Virgili).

5. Hem establert una nova “antena de premsa” pròpia a Barcelona amb una nova adreça:  Carrer Pallars 84-88, 6è 1a   08018 Barcelona. barcelona@locampusdiari.com     Telèfon: 649405630 ♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere