Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

A punt el Fòrum Vives Jornades de Formació per al PDI que imparteix docència en una tercera llengua / UPF

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

La Universitat Pompeu Fabra organitza, en el marc del Fòrum Vives, les Jornades de Formació per al personal docent i investigador (PDI) que imparteix docència en una tercera llengua, que tindrà lloc els proper dies 10 i 11 d’octubre a la UPF.

Les jornades, obertes a tota la comunitat universitària, van adreçades principalment a personal docent i investigador que fa docència en una tercera llengua i als Serveis Lingüístics de les universitats de la Xarxa Vives.

L’activitat,  s’obrirà amb una benvinguda a càrrec de Jaume Casals, president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat Pompeu Fabra, i inclourà conferències i tallers en l’àmbit de la formació per a la docència en terceres llengües, amb l’objectiu de proporcionar estratègies metodològiques i recursos docents que permeten fer front al repte d’impartir docència en una llengua diferent a la pròpia. Una àmplia representació d’experts de les universitats de la Xarxa Vives realitzaran xarrades i taules rodones al voltant d’aquesta formació específica.♦

PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere