Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Curs orientat a la dinamització de persones voluntàries dins les entitats

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

26948-wxh

La Federació Catalana de Voluntariat Social organitza, els dies 13, 17 i 27 d’octubre a Vilafranca del Penedès, un curs orientat a la dinamització de persones voluntàries dins les entitats.

La formació, reconeguda pel Pla de Formació del Voluntariat de Catalunya, està adreçada a persones responsables o coordinadores de voluntariat de les entitats de voluntariat de tots els àmbits i té com a principals objectius aconseguir eines i recursos per dinamitzar equips de persones voluntàries i conèixer tot allò relacionat amb la comunicació amb el voluntariat.

PROGRAMA

  • Rols i funcions de la coordinació del voluntariat. El trinomi entitat coordinació de voluntariat-voluntariat. El voluntariat: mites, motivacions i expectatives. El valor del voluntariat en el marc de l’entitat. La comunicació amb el voluntariat: qui, què i com. Rols i funcions. Identificació dels rols i funcions principals de la coordinació del voluntariat a partir d’un pla de voluntariat.
  • Creació d’equips de treball. Què i per què els equips de treball. Finalitats d’un equip de treball. El paper del coordinador en la configuració d’un equip de treball.
  • La gestió i dinamització d’un equip de voluntaris/es. Anàlisi de l’equip de treball: relacions interpersonals i rols. Eines i recursos per a la dinamització d’un equip de treball. Habilitats per a la dinamització d’un equip de treball: lideratge, comunicació i gestió del conflictes.

 

Dies: 13, 17 i 27 d’octubre de 10 a 14h

Durada: 12 hores

Lloc:  C. Escorxador, 21 Vilafranca del Penedès

Preu: Gratuït

Inscripcions i contacte: Per correu electrònic (voluntariat@vilafranca.org) o presencialment a l’Oficina del Voluntariat (c/Santa Maria, 2, 1r pis). Horari: 9 a 14h.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere