Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Balanç de la Universitat d’Estiu de la Universitat de Lleida: tanca amb prop de 800 alumnes

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

udl

El darrer curs ha tingut lloc a aquest octubre de forma itinerant al Segrià

Un total de 772 persones han participat en algun dels 42 cursos que la Universitat de Lleida (UdL) ha ofert enguany en el marc de la Universitat d’estiu. La xifra representa un lleuger descens d’alumnat respecte al 2015, del 7,98%. La 24a edició s’ha tancat aquest mes d’octubre amb un taller itinerant per la comarca del Segrià: La importància del patrimoni històric. S’ha desenvolupat a Lleida, La Granja d’Escarp, Seròs, Aitona, Soses, Torres de Segre i Almacelles, en col·laboració amb la Diputació i l’Ajuntament de La Granja. 

La Universitat d’Estiu ha ofert enguany un total de 42 cursos, tres més que al 2015. La majoria s’han fet a la ciutat de Lleida (20), seguida de La Seu d’Urgell (6) i Tremp (2). També n’han acollit un Igualada, La Granadella, Agramunt, Arbeca, Les Borges Blanques, El Pont de Suert, Balaguer i Ós de Balaguer; a més dels 5 que s’han ofert de forma virtual i l’itinerant que ha tancat l’edició. 

Com és habitual, les temàtiques han estat variades: des de música al desenvolupament de videojocs, passant per la indústria de l’oli, el futbol a la Segona República i la Guerra Civil o  el maltractament i l’abús sexual infantil.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere