Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de València guanya el ‘Repte de velocitat IpV6’, de velocitat de transferència de dades entre dos punts

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

uv IPv6Retoweb

La Universitat de València i la Research & Education Advanced Network New Zealand Ltd són els vencedors del ‘Repte de velocitat IpV6’, promogut per RedIRIS per a les institucions afiliades. Aquest repte està inspirat en la prova que va llançar Internet2 (Land Speed Record) per a obtenir la màxima velocitat de transferència de dades entre dos punts, a la major distància possible.

L’objectiu del repte és incentivar i guanyar experiència en l’ús d’IPv6 en les xarxes en producció de les institucions afiliades a RedIRIS, tant en l’activació i configuració d’IPv6 nadiu, com la millora del rendiment de les xarxes i sistemes finals. El repte ha despertat una gran expectació, tant pel seu component tecnològic, com pels premis per als guanyadors.

Les primeres marques, tant en la modalitat d’un flux com de múltiples fluxos, les va enviar el Jose Miguel Femenía i el seu equip de la Universitat de València, juntament amb col·legues de la University of North Carolina at Chapel Hill, que han sigut els agraciats amb el premi a la primera marca vàlida publicada.

 Web oficial amb el ranking de resultats … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere