Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Tret de sortida del Concurs Emprèn-UPC Yuzz 2017, que premia idees de negoci de l’estudiantat

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

upc

La setena edició del Concurs Emprèn-UPC Yuzz, una iniciativa que busca fomentar l’emprenedoria i la innovació entre els estudiants de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), quedarà oficialment convocada en el marc de la Jornada d’Emprenedoria, que té lloc el 3 de novembre, de 10 a 12 hores, a la sala d’actes de l’edifici Vèrtex (Plaça Eusebi Güell, 6) de Barcelona. Els projectes, que han d’incorporar sempre algun element tecnològic i innovador, opten a un primer premi de 3.000 € i a un viatge a Sillicon Valley.

Amb la voluntat de fomentar l’esperit emprenedor entre l’estudiantat de la UPC i convidar-los dur a terme idees de negoci vinculades amb la tecnologia, el Concurs Emprèn-UPC Yuzz arribarà al 2017 a la setena edició. El certamen serà presentat el proper 3 de novembre durant la Jornada d’Emprenedoria de la Universitat, que es realitza el 3 de novembre, de 10 a 12 hores, a la sala d’actes de l’edifici Vèrtex (Plaça Eusebi Güell, 6) de Barcelona. Aquest certamen, que arriba a la sisena edició, ha esdevingut una incubadora de talent del qual n’han sortit, des del 2011, prop de mig miler de propostes empresarials tecnològiques. 

Organitzat pel Servei de Gestió de la Innovació de la UPC amb la col·laboració del Centro Internacional Santander Emprendimiento, el Concurs compta amb el patrocini de Inovyn, Agbar i KIC Innoenergy i consta de dues fases. En la primera, els concursants presenten les idees de negoci; d’entre totes les propostes, se’n seleccionen fins a un màxim de vint. Durant la segona fase, en què participaran tots els projectes seleccionats, els finalistes rebran formació i assessorament per donar forma i presentar una proposta empresarial viable.

Els projectes, que han d’incorporar sempre algun element tecnològic i innovador, opten a un primer premi de 3.000 € i a un viatge a Sillicon Valley. Aquells que vulguin participar tenen fins el proper 2 de desembre per presentar la seva idea de negoci. 

El guanyador de la darrera edició, ponent de la Jornada

D’entre més d’una cinquantena de propostes, ‘Finboot Tech’, una plataforma digital per automatitzar i revolucionar la forma de realitzar transaccions bancàries implementant un sistema de contractes intel·ligents mitjançant la tecnologia Blockchain, va ser la que va endur-se el primer premi de la darrera edició del concurs. Juan Miguel Pérez, creador de la proposta de negoci i doctorand a l’Institut de Ciències Fotòniques (ICFO) –institut universitari d’investigació adscrit a la UPC–, serà un dels ponents de la Jornada d’Emprenedoria. Prèviament, Joan Carles Morales, responsable del concurs Emprèn, s’encarregarà de presentar la nova convocatòria.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere