Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Debats del Magnànim / “L’obra de Ramon Llull: una perspectiva des de la ciència moderna”

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

1445875604759

Data: Dijous, 17 de novembre    Hora: 19:30h  

Lloc: Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat.  Carrer Quevedo, 10, València.

 

Jordi Miralda Escudé  Professor ICREA d’astrofísica. Institut de Ciències del Cosmos. Universitat de Barcelona, Facultat de Física.

Presenta Vicent J. Martínez, catedràtic d’Astronomia i Astrofísica de la Universitat de València i director de l’Institut de Ciències Fisico-Naturals de la Institució Alfons el Magnànim.

Jordi Miralda Escudé     Després d’estudiar física a la Universitat Autònoma de Barcelona, Jordi Miralda es doctorà en astrofísica a la Universitat de Princeton l’any 1991, sobre el tema de lents gravitatòries i estructures a gran escala de l’Univers. Va ser membre postdoctoral a l’Institut d’astronomia de Cambridge del Regne Unit, i a l’Institut d’Estudis Avançats de Princeton. Després exercí com a professor a la Universitat de Pensilvània entre 1996 i 1999, i a la Universitat d’Ohio State entre 2000 i 2005. Va retornar a Catalunya com a professor Icrea, on va estar primer a l’Institut de Ciències de l’Espai, i des de l’any 2009 a l’Institut de Ciències del Cosmos de la Universitat de Barcelona. La seva recerca és en astrofísica i cosmologia, i la literatura de Ramon Llull és una de les seves aficions.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere