Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

DISPUTATIO OF BARCELONA 2016: activitats de l’ACADEMIA EUROPAEA a Barcelona

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

?????????????

Dilluns 21 de novembre

18.00 h-19.30 h. Palau de la Generalitat. Disputatio of Barcelona 2016. Tema: “Natural Life vs. Synthetic Life”DisputantesAnna Veiga (UPF) i Ricard Solé(UPF). Presidit pel M. Hon. Carles Puigdemont, president de la Generalitat de Catalunya.

20.00 h-21.30 h. Claustre de l’IEC. Concert per Lídia Pujol: “Iter Luminis, Treballs i Plaers d’Amor”, dedicat a la vida i l’obra de Ramon Llull (1232-1316). Acompanyada per Mohamed Ayoub (veu), Miquel Àngel Cordero (contrabaix i veu), Pau Figueres (guitarra), Mohamed Soulimane (violí, llaüt, kemanje, panderos), Sandra Ballbè (moviment/dansa), i el Cor de Vallferosa.

Amb la col·laboració de l’IEC (1r concert de l’any acadèmic).

Dimarts 22 de novembre

17.00 h-20.30 h. IEC. InterSection Workshop. Tema: “What is Life? In remembrance of Lynn Margulis (1938-2011)”. (Lynn Margulis va morir fa cinc anys, el 22 de novembre de 2011.)

Coordinador: Christophe Thébaud (Tolosa de L.). Ponents: The Universe, per Gloria Ga. Cuadrado (Barcelona); Thermodynamics, per David Jou (UAB); Minimal Life, per Ricard Guerrero (BKH); Intelligent Life, per Mavi Sanchez-Vives (IDIBAPS); Artificial Life, per Ricard Solé (UPF); i Extraterrestrial Life, per Annia Domènech (Paris). Col·loqui. Amb la col·laboració de la SCB, la ICHN i la SCHCT.

Dimecres 23 de novembre

18.00 h-21.00 h. IEC. Primera projecció de “Symbiotic Earth: How Lynn Margulis rocked the boat and started a scientific revolution”. Un film del director John Feldman (Hummingbird Films, New York). Amb la col·laboració de la SCB, la ICHN i la SCHCT.

Dijous 24 de novembre

12.00-14.00 h. El complex de l’Escola Industrial (carrer Urgell). Visita guiada per Jaume Rosell (UPC) als edificis de l’Escola Industrial de Catalunya (1872–2016). (Una de les dependències serà la seu del BIST (Barcelona Institute of Science and Technology), presidit per Andreu Mas Colell). Amb la col·laboració de la SCHCT.

• Totes les activitats seran en anglès, excepte el concert del dia 21.11 i la visita guiada a l’Escola Industrial del 24.11.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere