Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de València organitza l’XI Fòrum d’Ocupació amb més de 60 estands i mig centenar d’activitats

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

jobs_AU

La Universitat de València organitza, del 22 al 24 de novembre, l’onzena edició del seu Fòrum d’Ocupació, en el qual participaran més de 60 empreses i institucions de 26 sectors econòmics diferents, i hi ha programat mig centenar d’activitats d’entrada lliure. El Fòrum, que posarà en contacte ocupadors i candidats, tindrà lloc als tres campus universitaris: Tarongers, Blasco Ibáñez i Burjassot-Paterna.

 

Organitzat per l’Observatori d’Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL), a través de la Fundació General de la Universitat de València, l’XI Fòrum d’Ocupació es configura com a un pont de comunicació entre les empreses i les institucions valencianes, i els titulats universitaris; un punt de trobada per a l’intercanvi d’informació cara a cara amb els responsables de la indústria, el comerç i els serveis de la Comunitat Valenciana, que serveix per a acostar els mons de l’empresa i de la universitat.

Així, el Fòrum s’adreça a estudiants i titulats interessats en la cerca de pràctiques, beques, ofertes d’ocupació o, fins i tot, per a aquelles persones emprenedores, d’informació sobre com organitzar una empresa.

Amb la finalitat de cobrir l’oferta laboral de totes les titulacions de la Universitat de València, el Fòrum s’organitza als tres campus. Dimarts, 22 de novembre, la fira arrancarà al Campus dels Tarongers, a la Facultat de Dret, on es reuniran 40 empreses i institucions de les àrees d’Economia, Ciències Jurídiques, Socials i Magisteri. Aquest dia, el Fòrum romandrà obert al públic entre les 10 i les 17 hores, i acollirà una quinzena de xarrades entre el Saló de Graus de la Facultat i la Sala Joaquín Tomás Villarroya.

El dia 23, dimecres, el Fòrum es traslladarà al Campus de Blasco Ibáñez, on participarà una vintena d’empreses i institucions entre les facultats de Psicologia i de Filologia, Traducció i Comunicació. Ací, l’encontre s’adreçarà a estudiants i titulats de les àrees d’Educació, Socials, Salut, Filologia, Traducció i Comunicació. A aquest campus hi haurà 16 activitats entre conferències, tallers pràctics i, com a novetat, un ‘Speed Cafè’.

Destaca una taula redona sobre emprenedoria on intervindran nous empresaris que relataran la seua experiència en els àmbits social, educatiu i sanitari. El debat, moderat per Uniempren, la plataforma de micromecenatge i autoocupació de la Universitat de València, està convocat al Saló de Graus de la Facultat de Psicologia, a les 10 hores.

Així mateix, el diari ‘Levante-EMV’ dirigirà una sessió per a futurs periodistes, al Saló d’Actes Sanchis Guarner de la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, a les 11:30 hores, titulada ‘Comença la teua carrera al diari Levante-EMV’.

De 16:30 a 18:30 hores, junt a aquest saló d’actes, se celebrarà, per primera vegada en el Fòrum de la Universitat, un ‘Speed Cafè’. Els participants podran prendre un cafè amb professionals d’empreses de comunicació, editorials, serveis lingüístics, agències de traducció, etcètera, els quals compartiran les seues experiències personals i ajudaran els candidats a trobar oportunitats professionals en el mercat laboral a través de la definició de perfils, el desenvolupament de competències i l’emprenedoria.

Enginyeries: una aposta ferma

L’XI Fòrum d’Ocupació s’acomiadarà dijous 24 al Campus de Burjassot-Paterna. L’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE) acollirà una trentena d’empreses i institucions, entre les 10 i les 17 hores, i més d’una desena d’activitats, entre les quals tallers per a la cerca d’ocupació mitjançant les xarxes socials, com ara LinkedIn, i xarrades dirigides al sector tecnològic o d’assessorament per a accedir al Silicon Valley. De 10 a 15 hores, es desenvoluparà el Fòrum a la Facultat de Farmàcia, especialitzat en les àrees de Ciències Bàsiques i de la Salut, amb una desena d’activitats sobre desenvolupament professional, gestió de recursos genètics i de recursos naturals, gestió ambiental o emprenedoria, per exemple.

Entre les empreses i institucions participants s’hi troben, per exemple, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), la Diputació de València i l’Ajuntament de València, que estaran presents en tots tres campus; Agencias Santa Lucía, Broseta Abogados SPL, CBRE, el Col•legi d’Economistes de València, el Col·legi Oficial de Graduats Socials de València, Deloitte, l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València, Lidl Supermercados, S.A.U., Torrecid, S.A., Garrigues Abogados y Asesores Tributarios, i Nationale Nederlanden, al Campus dels Tarongers; i CLECE, CORITEL, Grupo Esmalglass-Ítaca, Power Electronics España, SOPRA, Marvell Hispania S.L. i Nationale Nederlanden, al Campus de Burjassot-Paterna.

L’XI Fòrum d’Ocupació de la Universitat de València serà inaugurat dimarts 22, a les 10 hores, a la Facultat de Dret (Campus dels Tarongers). L’acte comptarà amb la presència de la vicerectora d’Estudis de Grau i Política Lingüística, Isabel Vázquez; la directora general d’Ocupació i Formació del SERVEF, Rocío Briones; la regidora de Formació i Ocupació de l’Ajuntament de València, Sandra Gómez; el gerent de la Fundació General de la Universitat de València, Cristóbal Suria; i el director de l’OPAL, Vicent González Romá.

El Fòrum es podrà seguir també a través de Twitter (@OPAL_valencia), Facebook (facebook.com/opaluv/) i el web www.uv.es/forodempleo

En finalitzar, dijous 24, a l’ETSE (18 hores), hi haurà el sorteig d’una tableta Samsung entre els estudiants i titulats de la Universitat de València que hagen assistit a les activitats organitzades al llarg dels tres dies de Fòrum.

 

Programa detallat … CLICAR AQUí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere