Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de València convoca ajudes per impulsar la igualtat de gènere

Notícia anterior
Notícia posterior

uv

La Unitat d’Igualtat ha publicat per sisè any consecutiu la convocatòria d’ajudes econòmiques per a l’organització de conferències, jornades i altres actes públics que tinguen la finalitat d’impulsar la igualtat de dones i homes i la visibilitat de les dones en l’àmbit universitari. El termini per lliurar les sol·licituds comença hui 9 de gener i acaba el proper 1 de febrer i es poden presentar totes les associacions, grups o persones que presten serveis a la Universitat de València.

 

La Unitat d’Igualtat gestiona un any més aquesta convocatòria de la Universitat i tant les bases com les sol·licituds estan disponibles a la seua pàgina web http://www.uv.es/igualtat i en el taulell d’anuncis. 

Des de 2012 s’han convocat aquest tipus d’ajudes que han permès la realització de més de 100 activitats a tots els campus. S’han realitzat entre d’altres, les jornades de coeducació ‘la Igualtat també s’aprén’ organitzades a l’empar d’aquesta convocatòria d’ajudes que van per la cinquena edició i s’han convertit en un referent per a l’estudiantat d’educació i el col·lectiu de mestres; també la jornada sobre Bretxes de Gènere; o la integració de la igualtat en las Setmana de Benvinguda de la Universitat amb una jornada específica sobre gènere, salut i comunicació.

Desigualtat, urbanisme i gènere, coeducació, violència de gènere, assetjament a la faena i assetjament sexual, ciència amb perspectiva de gènere, microrelats audiovisuals per a previndre la violència de gènere, concursos, premis, teatre, tallers són algunes de les iniciatives que s’han posat en marxa.

Paral·lelament, la Delegació del Rector per als Estudiants, a través del Sedi, i el Vicerectorat de Cultura i Igualtat, a través de la Unitat d’Igualtat, convoquen també unes ajudes dirigides a associacions i col·lectius estudiantils per a la realització d’activitats socioculturals en el marc de la Setmana per la Igualtat ‘Març per la Igualtat’. Les dues convocatòries responen al compliment i als objectius concrets del segon Pla d’Igualtat de la institució.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere