Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Nou màster Erasmus Mundus sobre competitivitat local i globalització a la Universitat de Barcelona

Notícia anterior
Notícia posterior

ub

La Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona impartirà el curs vinent el màster Erasmus Mundus Global Markets, Local Creativities (GLOCAL), conjuntament amb les universitats de Glasgow, Rotterdam i Göttingen. Els màsters Erasmus Mundus, amb el suport de la Unió Europea, són titulacions que es caracteritzen per l’excel·lència, la innovació i la internacionalització, i que busquen reforçar l’atractiu de l’àrea europea d’educació superior així com millorar les competències i l’accés al mercat laboral dels titulats.

El nou màster tractarà sobre com els clústers, les ciutats, les regions i els actors locals (com els emprenedors, les empreses i els responsables de polítiques públiques) poden generar competitivitat en el context del mercat global. La titulació durarà dos anys i tot l’alumnat haurà de fer el primer semestre a Glasgow i el segon a Barcelona, mentre que en el tercer es podrà triar entre Rotterdam i Göttingen. Pel que fa al quart semestre, dedicat al treball de final de màster, cada estudiant podrà escollir on el fa entre les quatre universitats que participen en el projecte.

La titulació s’adreça a estudiants que vulguin desenvolupar la seva carrera professional en organitzacions dedicades a les polítiques públiques —i concretament, a les polítiques urbanes—, així com en multinacionals, consultories internacionals, indústries culturals i creatives, mitjans de comunicació i ONG. Els continguts se centren en la intersecció i complementarietat del món local i el global, i es donaran oportunitats per dur a terme pràctiques.

Les sol·licituds de beca per cursar aquest màster s’han de presentar abans del 31 de gener.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere