Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

“American Space València” Estudiar als EUA

Notícia anterior
Notícia posterior

1466p_USA

Xerrada que “American Space València” organitza el divendres 13, a partir de les 11 h, a l’edifici 4P de la Universitat Politècnica de València

“American Space València” organitza divendres que ve, 13 de gener, una xerrada informativa destinada a tots aquells alumnes interessats a cursar estudis als Estats Units.

Així, a partir de les 11 hores, el Centre de Llengües de la Universitat Politècnica de València (UPV), situat al primer pis de l’edifici 4P del campus de Vera, acollirà la trobada “Five steps to graduate study in the USA”, on s’informarà les persones presents sobre el procés de sol·licitud, les beques i les proves d’accés que calen per a estudiar als EUA, i sobre qualsevol altra qüestió que els assistents consideren oportú plantejar.

Membres de l’Ambaixada dels EUA a Madrid, presents

A la xerrada, que requereix inscripció prèvia, a través de l’enllaç que figura al peu de pàgina, per a poder-hi assistir, hi acudiran membres de l’Ambaixada dels Estats Units a Madrid, que atendran els dubtes del públic.

“American Space València” és una iniciativa del Departament d’Estat dels Estats Units i de l’Ambaixada esmentada, que ofereix a qualsevol persona interessada l’oportunitat de conèixer de primera mà aspectes del país com ara la cultura, les pràctiques empresarials o la política exterior. Inaugurat l’any 2013, “American Space València” brinda també l’oportunitat de facilitar l’aprenentatge de l’anglès i obtenir informació sobre les oportunitats laborals i educatives dels Estats Units.

 

INSCRIPCIÓ PRÈVIA … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere