Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

3r Cicle de debats – Europa: entre els ponts i les fronteres. Debat des de l’acció: L’estat dels racismes a Catalunya

Notícia anterior
Notícia posterior

 

udg ñlk

El proper dijous 2 de febrer de 2017, a les 19h, a l’Espai Marfà, tindrà lloc un debat des de l’acció titulat L’estat dels racismes a Catalunya. En el decurs del debat SOS Racisme presentarà el seu informe anual i Espai Antiracista presentarà l’informe de les treves administratives. El professor Gonzalo Escobar actuarà com a moderador.

Aquest debat s’emmarca en el cicle de debats universitaris que organitza el Rectorat de la Universitat de Girona amb conferències, seminaris, debats i que enguany sota el títol Europa: entre els ponts i les fronteres arriba a la seva tercera edició.

S’han organitzat debats al voltant de 3 blocs:

– Discursos: Amb un clar propòsit de reflexionar sobre qui són els altres al segle XXI, sobre com parlem d’ells, com els construïm, i sobretot, quines relacions hi establim.

– Europa: Amb la intenció d’obrir un debat sobre què significa avui Europa, en termes polítics, culturals, socials i econòmics.

– Fronteres: Des del reconeixement que a Europa existeixen fronteres tant externes com internes el vol debatre  sobre la construcció d’una Europa fortalesa

Lloc: Espai Marfà c/ Baix, núm. 2, Girona      Organitza: Universitat de Girona

Programa … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere