Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornades Dones i Ciència a Tarragona

Notícia anterior
Notícia posterior

banner_web_donesiciencia

L’Institut Català d’Investigació Química (ICIQ), amb la col·laboració de CaixaForum Tarragona, eduCaixa – Obra Social “la Caixa” i la Facultat de Química de la Universitat Rovira i Virgili, organitza les I Jornades Dones i Ciència per commemorar el Dia Internacional de la Dona a la Ciència.

Les jornades tindran lloc els dies 10 i 11 de Febrer al CaixaForum Tarragona (Carrer de Cristòfor Colom, 2). Totes les activitats requereixen reserva prèvia trucant al 977 249 871

El dia 10 de Febrer s’han programat unes xerrades adreçades a estudiants de batxillerat i primers cursos de graus científics. Totes tractaran, d’una manera o altra, de l’importantíssim paper de la dona en la ciència. Les xerrades començaran a las 10h00. 

El dia 11 de Febrer s’organitzen uns tallers de química. El primer taller, a les 11h30 del matí porta el títol de “Reaccions Químiques” i està recomanat per joves de 12 a 16 anys. Aquest taller està organitzat per ‘eduCaixa – Obra Social “la Caixa”. El segon taller, “Experimenta!”, serà a les 12h30 del migdia, i està organitzat per l’ICIQ, adreçat a nens i nenes de 6 a 12 anys. A “Experimenta!” hi haurà reaccions químiques que produeixen llum, experiments amb objectes quotidians, i molt més. Tots els tallers costen 2€ (1€ per clients de “la Caixa”). 

Les Jornades Dones i Ciència commemoren l’11 de Febrer, declarat el Dia Internacional de la Dona en la Ciència per l’Organització de les Nacions Unides<http://www.un.org/en/events/women-and-girls-in-science-day/>. Tots els esdeveniments sobre Dones i Ciència celebrats del 6 al 19 de Febrer de 2017 s’emmarquen dins de la iniciativa “11defebrero.org”, coordinada per científiques de tot el país<https://11defebrero.org/coordinacion/>. ♦

PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere