Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

URV: Sèrie de vídeos científics com a recurs educatiu

Notícia anterior
Notícia posterior

càpsula

Des de la Unitat de Comunicació Científica de la Universitat Rovira i Virgili s’ha produït la sèrie “Ciència en 1 minut”, vídeos que pretenen explicar conceptes científics de forma ràpida i comprensible.

Les 12 càpsules que s’han fet el passat 2016 tenen l’objectiu de ser una nova eina educativa i de divulgació de la ciència. Amb il·lustracions animades i en poc més de 60 segons donen respostes a dubtes científics diversos.

Investigadors de la URV han assessorat en el contingut d’aquests vídeos, que es difonen a través de Youtube i creuen que poden ser un bon recurs per explicar continguts científics a estudiants, tant de primària com de secundària.

Podeu trobar més informació, així com els enllaços a cada capítol, en aquest enllaç: http://diaridigital.urv.cat/la-urv-llenca-la-serie-ciencia-en-1-per-explicar-conceptes-cientifics-de-forma-rapida-i-senzilla/

El vídeos també estan penjats en castellà i en anglès, han estat elaborats gràcies al suport de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), i durant l’any 2017 en farem noves entregues.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere