Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Presa de possessió del nou president del Consell Social de la UdL Delfí Robinat

Notícia anterior
Notícia posterior

udl1

Iniciar la recerca de noves línies de finançament no ordinàries per als projectes de la universitat, ampliar les aliances internacionals amb d’altres universitats i posar en marxa uns premis del Consell Social en els àmbits de l’excel·lència de les pràctiques docents i en el de la transferència del coneixement a la societat, són els tres reptes que s’ha fixat Delfí Robinat, nou president del Consell Social de la Universitat.

Durant el seu discurs de presa de possessió del càrrec (3/2/2017), Robinat, ha demanat el suport de tots els actors rellevants de la societat lleidatana: empresariat, organitzacions socials i institucions per consolidar el paper de Lleida com a capital agroalimentària del país. De la mateixa manera que ho han fet el rector de la UdL, Roberto Fernández, i el conseller d’Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, ha agraït la tasca desenvolupada pel seu antecessor, Ramon Roca, i el seu compromís amb la Universitat, el territori i el país.

D’altra banda Roca, ha demanat al conseller reconeixement per a la Universitat de Lleida, sobretot en el què som millors, ha dit. També ha insistit en la necessitat de forjar una universitat multidisciplinar i multicultural, oberta al territori i flexible per adaptar-se als nous temps amb rapidesa i agilitat

Per la seua part, el rector ha defensat la presència de la societat en la universitat a través del Consell Social,  “no per controlar-nos, doncs els universitaris som gent responsable”, ha dit, sinó perquè organismes com el Consell Social aporten riquesa. “Només demanem -ha afegit- que la presència social a la universitat no es polititzi i que no ens passi com a les Caixes d’estalvi”.

Ha destacat de Ramon Roca haver estat “un eficaç interlocutor amb els governs, un excel·lent ambaixador amb els empresaris i un esperó per millorar la tasca del govern universitari” i ha donat el seu suport al president entrant.

Finalment el conseller, ha destacat la necessitat que el Consell Social continuï fent de pont entre la universitat i la societat i ha convidat la UdL a continuar interactuant amb el territori amb el dinamisme que ho ha fet fins ara.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere