Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya inaugura nova seu a Barcelona amb espais per fer docència

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

uvic

La Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) inaugurarà el proper dimarts, 14 de febrer, a les 12h, la nova seu de Barcelona, situada a la Via Augusta, 123.

Aquest nou espai docent a la capital catalana és un equipament on es programaran les propostes de formació continuada que s’ofereixen a Barcelona, així com actes institucionals, conferències o xerrades. Es tracta d’un espai polivalent amb les instal·lacions adequades per impartir les classes de màster i postgrau de la Universitat així com altres propostes formatives.

L’acte d’inauguració comptarà amb la presència de l’economista i exconseller de la Generalitat de Catalunya Andreu Mas-Colell, que pronunciarà la conferència “Reflexions sobre el futur de l’educació superior”. L’acte serà presidit pel rector de la UVic-UCC, Jordi Montaña, acompanyat per la presidenta de la Fundació Universitària Balmes i alcaldessa de Vic, Anna Erra, el secretari d’Universitats i Recerca, Arcadi Navarro, entre altres autoritats.

Fins ara, la UVic-UCC comptava amb una petita oficina orientada més a l’atenció comercial. Amb aquesta nova instal·lació, la Universitat aconsegueix centralitzar en un sol espai totes les propostes formatives que fins ara s’impartien a diferents punts de la ciutat, i així enfortir l’oferta de Màsters i Postgraus a més de les ofertes internacionals.

La inauguració, que arriba en el moment en què se celebren els 20 anys de la institució, és un pas més en el compromís de la UVic-UCC d’esdevenir motor de coneixement i d’innovació al servei del territori.

NOTA: L’acte serà obert però, a causa de la limitació d’aforament, caldrà confirmació d’assistència prèvia a protocol@uvic.cat abans del 9 de febrer.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere