Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de Lleida aposta per la formació en línia amb un pla fins al 2020

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

Online-courses

La Universitat de Lleida (UdL) vol impartir en línia, en el termini de tres anys, un mínim de dos graus i quatre màsters oficials, ja sigui total o parcialment. Aquest és l’objectiu bàsic del Programa per al desenvolupament de la docència online 2017-2020 que aquest dimecres ha aprovat el Consell de govern.

D’aquesta manera, la UdL pretén “augmentar la seva àrea d’influència acadèmica, millorar la internacionalització i incrementar la xifra d’alumnat matriculat”, segons ha destacat el vicerector de Docència, Francisco García.

Per desplegar aquest pla, la UdL haurà de desenvolupar les seves pròpies infraestructures tecnològiques, així com establir col·laboracions amb altres institucions educatives i organitzacions formatives, nacionals, estatals i internacionals.

El Programa per al desenvolupament de la docència online 2017-2020 de la UdL preveu tres vies per oferir virtualment aquests títols: crear graus o màsters nous, incorporar una modalitat online a alguna de les ofertes actuals, o transformar completament en no presencial o semipresencial un grau o màster que ja s’imparteixi. Les propostes les han de presentar les Facultats i Escoles.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere