Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Converses a l’Espai Ciència 2017 / Universitat de València

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

154062807_science-communication_-iStockphoto_Thinkstock

El cicle ‘Converses a l’Espai Ciència 2017’ arranca el dijous 2 de març amb l’experta en dieta mediterrània Dolors Corella

Dolors Corella, catedràtica de Medicina Preventiva i Salut Pública de la Universitat de València, inicia aquest dijous 2 de març a les 19 hores el cicle ‘Converses a l’Espai Ciència 2017’, una proposta per a difondre la investigació científica que consisteix en un programa de radio sense ràdio i que té lloc a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània de València. Al cicle també participaran l’ambientòleg Andreu Escrivà (6 d’abril), el professor d’investigació del CSIC Toni Granell (11 de maig) i la biòloga Consuelo Guerri (8 de juny).

Les Converses a l’Espai Ciència són un espai conduït per la periodista Reis Juan, i que compta amb el suport tècnic de Pepe Moreno. Totes les activitats previstes en el cicle es realitzen a les 19 hores.

L’Espai Ciència és un programa d’activitats patrocinat per l’Institut d’Estudis Catalans, Acció Cultural del País Valencià i la Càtedra de Divulgació de la Ciència/Unitat de Cultura Científica de la Universitat de València, amb el suport del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere