Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Els rectors i rectores de les universitats de la Xarxa Vives s’han reunit per establir les línies d’actuació conjuntes

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

CG_Interior

El Consell General de la Xarxa Vives d’Universitats, format pels màxims responsables de les universitats dels territoris de parla catalana, s’ha reunit durant dos dies per establir el programa general d’actuació conjunta, i supervisar la gestió i realització de les diferents activitats. La reunió (23-24/02/217), que es va realitzar a l’Hotel Món Sant Benet de Sant Fruitós de Bages, va acollir un total de 16 rectors que s’han trobat per establir les línies conjuntes d’actuació al corredor mediterrani del coneixement.

A la reunió es van tractar, entre altres temes, la reflexió sobre els nous programes de doctorat; la presentació del primer informe sobre l’impacte de la les polítiques d’inclusió de la perspectiva de gènere a la docència i a la recerca a les universitats;  l’aprovació del nou pla de política lingüística; una anàlisi comparativa sobre models de finançament de les universitats.

Així mateix, es van acordar les candidatures a la Medalla d’Honor de la Xarxa Vives 2017, que s’atorgaran a l’acte de cloenda del curs al mes de juliol a la Universitat d’Andorra, i la identitat de les quals no es coneixerà de forma pública fins unes setmanes abans del lliurament de la distinció.

El proper mes de març l’actual vicepresident III i rector de la Universitat d’Andorra, Miquel Nicolau, assumirà la presidència, d’acord amb el calendari rotatori de presidències semestrals de la institució.♦

Notícia anterior
Notícia posterior

Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere