Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

V Jornades de Turisme de la UdL: Noves Tecnologies aplicades al turisme

Data publicació
Notícia anterior
Notícia posterior

imagem1_turismo_e_TI

Les noves formes d’allotjament, com ara els albergs ecològics o els apartaments turístics amb serveis d’hotel, són un dels temes que centraran aquest dimecres, 1 de març, les Jornades de Turisme  de la Universitat de Lleida (UdL). La cinquena edició de la trobada aplegarà unes 200 persones a l’Auditori del Centre de Cultures, al campus de Cappont. El programa combina experiències empresarials amb les aportacions d’acadèmics, en aquesta ocasió de les Universitats de València i les Illes Balears.    

Els assistents a la jornada podran conèixer de primera mà models de negoci com els de l’Ecohostel Twentytú de Barcelona, valorat pels internautes com el millor del món al 2014, o els apartaments turístics de disseny i amb serveis d’hotel que ofereix la plataforma BeMate, una filial de la cadena hotelera Room Mate d’Enrique Sarasola, considerada la “rival” espanyola de la coneguda Airbnb. També es presenta l’experiència de viatge 360º de Waynabox, on el client desconeix la destinació fins dos dies abans d’agafar l’avió. 

Dins l’àmbit de la recerca, les jornades comptaran amb el professor Antoni Serra, expert en màrqueting turístic de la Universitat de les Illes Balears, que parlarà sobre l’impacte en consumidors i empreses turístiques de l’anomenat e-WOM, és a dir el boca-orella a través de blogs i xarxes socials. Mentre, el catedràtic de Comercialització i Investigació de Mercats de la Universitat de València, Enrique Bigné, serà l’encarregat de la cloenda parlant de neuroturisme.♦


PROGRAMA … CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere