Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat d’Alacant impartirà un doble grau internacional en Dret amb la Universitat brasilera d’Univali

Notícia anterior
Notícia posterior

derechoposi

La Universitat d’Alacant oferirà una nova doble titulació internacional en Dret i Curs de Direito amb la Universidade do Vale do Itajai, (UNIVALI) del Brasil. Es tracta de la segona doble titulació internacional que la UA inclourà en l’oferta de graus per al curs 2017-18, després de l’aprovació el passat mes de novembre del doble grau en business i ADE, amb la Universitat de Lousiana (EUA).

La iniciativa parteix de la llarga trajectòria de col·laboració que uneix les dues universitats, que ja tenen acords comuns en el grau de Criminologia i Dret per als estudiants brasilers, i també diferents programes de doctorat i màster. Com ha apuntat el degà de la Facultat de Dret, Pedro Femenía, “amb aquesta aposta de nova doble titulació internacional es tanca un cercle fonamental amb una universitat que és sòcia estratègica amb la Facultat”.

Com ha explicat la secretària general, Esther Algarra Prats, en tractar-se d’un grau que dóna accés al màster de l’Advocacia (el que faculta per a exercir com a advocat), el “reconeixement de crèdits s’ha fet assignatura per assignatura”. En principi s’estableix un màxim de deu estudiants per cada universitat, que cursaran en la universitat contrària a la d’origen, l’últim any del grau (quart, a Espanya i cinquè, al Brasil).♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere