Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Com es poden seleccionar els millors estudiants per als teus programes de màster? Cap a un model d’admissió basat en competències.

Notícia anterior
Notícia posterior

com

El proper 28 de març es celebrarà una sessió oberta sobre models d’admissió i selecció d’estudiants en programes de màster.

El projecte Mastermind Europe és un projecte finançat pel Programa Erasmus Plus. Està coordinat per la Universitat d’Amsterdam (Vrije Universieit Amsterdam), amb la participació de l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP, l’Academic Cooperation Association (ACA), la Conferència de Rectors d’Alemanya i institucions d’educació superior d’Àustria, Finlàndia, Itàlia, Lituània i Eslovènia.

L’objectiu del projecte és millorar la mobilitat nacional i europea dels estudiants de màster, avançant des d’un model d’admissió basat en el reconeixement de títols cap a una admissió basada en competències.

La sessió està dirigida a totes aquelles persones interessades en processos i models d’admissió que garanteixin la millor selecció d’estudiants per cada programa. Impartirà la sessió Kees Kouwenaar, coordinador del projecte i expert en processos d’admissió de la Vriej Universiteit Amsterdam. ♦

 Lloc: Facultat d’Economia i Empresa, Universitat de Barcelona

Dia: 28 de març de 2017

Horari: 15:00 a 17:00 hores

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere