Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat d’Andorra i la BCU col·laboren en un projecte de foment de la lectura entre els infants

Notícia anterior
Notícia posterior

contellegendari1200

Al llarg del mes de març, 230 alumnes de primera ensenyança de l’Escola Andorrana de la parròquia prendran part al projecte Hora del conte llegendari, una iniciativa conjunta de la Biblioteca Comunal Universitària (BCU) i la Universitat d’Andorra (UdA) que s’emmarca en el primer curs del bàtxelor en Ciències de l’Educació.

La finalitat és fomentar la lectura entre els alumnes i refermar el rol de la biblioteca com un espai privilegiat a través de representacions setmanals de contes teatralitzats.

Per als estudiants universitaris, es tracta d’una activitat a fora de l’aula que permet la integració de la teoria i la pràctica. Els estudiants de les assignatures de Literatura infantil i Bases psicopedagògiques de l’educació de 6 a 12 anys, una vintena en total, passen a ser els transmissors de les contalles recollides al llibre Nou llegendes de Carli Bastida. Les representen davant dels infants i condueixen la sessió posterior en què s’ha de respondre a un qüestionari.

La sessió d’aquesta setmana s’ha centrat en la llegenda “Els amants del Roc de la Forca”, i ha comptat amb una quarantena d’assistents.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere