Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La startup catalana d’extraescolars Afterscool preveu aterrar a Madrid el 2018

Notícia anterior
Notícia posterior

starup

Compta amb un catàleg de 100 centres a Barcelona

La startup catalana Afterscool, el ‘marketplace’ que connecta pares i mares de nens i joves amb centres que ofereixen activitats extraescolars i oci educatiu, preveu tancar abans del mes de juliol una ronda de finançament de 150.000 euros per aterrar a Madrid a principis de 2018.

La plataforma ja disposa d’un catàleg de 100 centres a Barcelona des que va iniciar els seus serveis al juny de 2016, ha explicat la cofundadora d’Afterscool, Laia Iglesias amb motiu de la seva participació en el saló d’empreses tecnològiques emergents 4 Years From Now (4YFN).

“Esperem tancar en el primer semestre de 2017 una ronda de finançament de 150.000 euros per poder anar a Madrid”, ha afirmat Iglesias, que ha afegit que el seu projecte, que compta amb el suport de Barcelona Activa, permet donar visibilización web als centres que ofereixen aquestes activitats, a més de ser un canal de reserves incrementals.

Iglesias ha assegurat que Afterscool va sorgir quan, com a mare de dos fills, va trobar dificultats per accedir a oferta d’activitats, sobretot a la part de contractació i recomanació: “No podia ser que en l’era de les xarxes socials i de les recomanacions no existís una eina online en aquest àmbit”.

També ha subratllat que, a través de la plataforma, els centres “poden detectar àrees de millora i noves oportunitats de negoci” en funció de les opinions de les famílies, i ha avançat que estudien incloure en el seu catàleg activitats per a nens i joves amb trastorns de salut mental.

Pares del segle XXI

“Intentem que l’experiència dels usuaris estigui orientada als pares del segle XXI i els serveis que demanden”, ha explicat, i ha destacat que, de vegades, no es tracta només de descobrir noves activitats, sinó de trobar una major diversitat –com aquelles relacionades amb la ciència i la tecnologia– i la qualitat de les mateixes.

Ha insistit que, actualment, els pares aposten per extraescolars que ajudin els seus fills a descobrir el seu talent, i ha dit que preveuen afegir funcionalitats avançades als centres que s’ofereixen, i ha afirmat que els pares poden cercar les activitats per localització, valoració, edats i preu.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere