Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

La Universitat de València presenta un centenar de novetats en la 52 Fira del Llibre de València, que se celebra entre el 20 d’abril i l’1 de maig

Notícia anterior
Notícia posterior

uv

Publicacions de la Universitat de València (PUV) presenta un centenar de novetats en la 52 Fira del Llibre de València, que se celebra entre el 20 d’abril i l’1 de maig als Jardins de Vivers. Es tracta d’una de les cites més importants del calendari cultural de la ciutat, organitzada pel Gremi de Llibrers. La Universitat estarà ubicada a les casetes 61 i 62 de la Fira.

 

Enguany estaran a l’abast del públic més de cent novetats editorials publicades en el present curs acadèmic entre publicacions pròpies, coedicions i de centres i departaments. S’oferirà també el fons editorial de les universitats de la Xarxa Vives d’Universitats, així com una selecció de les novetats universitàries presents a La Llibreria de la Universitat.

La Universitat de València ha organitzat actes de presentació de novetats, que es poden consultar clicant ací.

Dimarts 25 a les 19h a la Sala Museu 1 tindrà lloc la ja tradicional presentació de llibres institucionals que comptarà amb la presència d’Esteban Morcillo, rector de la Universitat de València, l’historiador Josep Massot, els professors de la Universitat de València Ismael Saz i Joaquim Martí Mestre i el director de Publicacions de la Universitat de València Josep Lluís Canet. Es presentaran els llibres ‘España en la guerra civil europea’, de Paul Preston, ‘De València i de Mallorca’, de Josep Massot i ‘Diccionari de fraseologia’, de Joaquim Martí Mestre.

El dia 26 hi haurà dos actes de presentació: a les 18 hores les novetats del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial:  La memòria històrica i democràtica. Experiències i propostes en el territori valencià; Paisaje, turismo e innovación; Bienestar, formación, territorio. Reflexiones en torno a la economia social, el ciberacoso y la inmigración; Les festes tradicionals del territori valencià; i El patrimoni cultural valencià. A l’acte hi intervindran Esteban Morcillo Sánchez, rector de la Universitat de València; Jorge Hermosilla, vicerector de Participació i Projecció Territorial; Mercedes Belenguer Llorens, vicepresidenta 8a de la Diputació de València i diputada de l’Àrea de Benestar Social; Francesc Colomer Sánchez, secretari autonòmic de la Agència Valenciana de Turisme; Rosendo Ortí, director general de Caixa Popular i Josep Vicent Frechina, president de la Federació d’IDECOS. El mateix dia 26 d’abril a les  19h es presentaran les novetats de la col·lecció Història: Per la reixeta. Sol·licitació sexual en confessió davant la Inquisició de València (1651-1819) d’Albert Toldrà,  El valenciano Enrique Dupuy y el Japón del siglo XIX de Mario G. Losano y El fascismo de los italianos. Una historia social de Patrizia Dogliani i comptarem amb la presència d’Albert Toldrà, historiador, Antonio Blat, historiador, Marta García Carrión, professora d’Història Contemporània de la Universitat de València i Vicent Olmos, editor de Publicacions de la.

Dijous 27 és el torn de la commemoració dels 25 anys de la mort de Joan Fuster amb la presentació dels llibres ‘El dit sobre el mapa’, ‘D’Ors a Fuster’ i ‘Joan Fuster i la ironia’, amb  les intervencions de Francesc Pérez Moragon, Daniel P. Grau, Gonçal López-Pampló i Ferran Carbó.

Divendres 28 es presentarà ‘De la il·lusió al desencís. La Transició valenciana a través de Valencia Semanal’, de Carles Senso, on a més de l’autor hi intervindran Emilia Bolinches, periodista de Valencia Semanal, Ernest Sena, cofundador de Valencia Semanal i Maite Simon, editora de Publicacions de la Universitat de València.

Finalment, dissabte 29 al microespai Santiago Posteguillo acompanyat d’Elena Ortells i Carme Manuel presentarà el seu llibre ‘Los relatos de Carson McCullers. Viaje hacia la génesis de un estilo’.

Durant els dies de la 52 Fira del Llibre de València, a més dels actes de presentació, tindrem la visita d’alguns dels nostres autors a la nostra caseta (61 i 62) i signaran els seus llibres: Ximo Vidal, Paco Agramunt, Ricard Pérez Casado, Joan Garí, Josep Màrius Climent, Carles Senso, Gonçal López-Pampló i Albert Toldrà.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere