Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Aquesta setmana arrenca el Festival de Nanociència i Nanotecnologia 10alamenos9

Notícia anterior
Notícia posterior

nano

La segona edició del Festival de Nanociència i Nanotecnologia 10alamenos9 tindrà lloc del 20 al 28 d’abril a vàries seus simultàniament: al Campus UAB-Sant Cugat, a Barcelona, a Saragossa, a Madrid i a Sant Sebastià.

El festival compta amb tallers, exposicions, seminaris, concursos i nanodiàlegs. L’ICMAB / Institut de Ciència de Materials de Barcelona que també és un dels centres organitzadors, participarà en els següents esdeveniments:

  • Divendres 21 d’abril, a ETOPIA, Centro de Arte y Tecnología de Saragossa: III Encuentro Nacional de Nanodivulgación. Representants de les institucions dedicades a la nanodivulgació s’ajuntaran en aquesta jornada per compartir les seves experiències en nanodivulgació. Des de l’ICMAB es presentarà l’activitat “Un investigador a la teva aula“, que des del curs 2009-2010 porta investigadors del centre als instituts d’educació secundària. A la jornada hi assistiran més de 100 alumnes de diferents centres educatius. 
  • Dimarts 25 d’abril, a l’ICMAB: Nanocentres al carrer: s’oferirà una visita guiada a les instal·lacions de l’ICMAB en grups de 25 persones, durant dos torns al matí, on es mostraran les instal·lacions i alguns dels materials sintetitzats al centre. 
  • Dimecres 26 d’abril, 11:20 h, al CosmoCaixa: Demo-seminari “Nanomaterials: al pot petit hi ha la bona confitura“, per Anna May. En aquest taller ens endinsarem en el món dels nanomaterials sintetitzats a l’ICMAB, i en veurem els seus avantatges en aplicacions comercials.
  • Dimecres 26 d’abril, 19 h, a la Casa de Cultura de Sant Cugat: seminari “Nanociència i nanotecnologia: com arriben a la nostra vida quotidiana?“, a càrrec de tres investigadors del Campus de la UAB: Dra. Anna Laromaine (ICMAB). Dr. Francesc Pérez (IMB-CNM) i Dra. Neus Domingo (ICN2).

Podeu seguir les altres activitats (gratuïtes i obertes a tothom) que es fan a Barcelona i al Campus UAB-Sant Cugat als següents enllaços:

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere