Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Jornada ‘El rebranding és la qüestió? Nous reptes de les marques turístiques’ / Universitat Rovira i Virgili

Notícia anterior
Notícia posterior

Imagen1

Aquest dijous se celebra una jornada sobre reposicionament de marques turístiques organitzada pel PCT de Turisme i Oci de Catalunya i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

Es comptarà amb 9 ponents que presentaran 8 casos de marques turístiques de cadenes hoteleres, restaurants i destinacions, i se celebra a la Facultat de Turisme i Geografia de la URV a Vila-seca

 

El Laboratori d’Innovació i Intel·ligència Turística del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, amb el suport de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, celebren aquest dijous, 27 d’abril, la jornada ‘El rebranding és la qüestió? Nous reptes per a les marques turístiques’ que compta amb la participació d’experts d’empreses i destinacions turístiques.

La jornada tindrà lloc a la Facultat de Turisme i Geografia a Vila-seca i s’hi presentaran vuit casos de reposicionament de marques tant de destinacions com de cadenes hoteleres, així com experiències sobre com crear relat de marca per mantenir la vinculació amb l’audiència.

La jornada la inauguraran Marta Nel·lo, degana de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, i Marta Farrero, director tècnica del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Conrad Llorens, CEO de SUMMA Branding i president d’Aebrand, obrirà l’esdeveniment amb la ponència ‘Reptes i tendències en la gestió de marques’.

La jornada compta amb dos panels d’experts. A la primera taula rodona es coneixeran els casos de l’Ushuaïa Ibiza Beach Hotel amb Iñaky Bau, director de Marketing de Palladium Hotel Group; de Sol by Meliá a Mallorca amb Sara Matarrubia, directora de Global Branding Marketing a Meliá Hotels International; de la renovació de la imatge de Benidorm amb Leire Bilbao, gerent de Visit Benidorm; i de la marca ‘Barcelona és molt més’ amb Anna M. Sánchez, cap de l’Oficina de Promoció Turística a la Gerència de Serveis de Turisme de Diputació de Barcelona. Modera aquesta taula Joan Antón, gerent de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de Tarragona.  

En la segona taula es podran conèixer de primera mà les experiències del procés de conceptualització de la Marca de Territori del Vendrell amb Carme Sivill, cap de la Unitat de Turisme de l’Ajuntament del Vendrell; de ‘Territorio Idiazabal’ i ‘Basque Highlands’ com a marques de la comarca del Goierri amb Nikolas Osinalde, director de Goierri Turismo; del restaurant 2254 Palermo Barcelona amb el seu xef Nuncio Cona; i de Room Mate Hotels amb Lorenzo Ballesteros, cap de Comunicació de Room Mate Hotels.  Modera la taula Assumpció Huertas, professora dels Estudis de Comunicació de la URV i investigadora del grup de recerca Asterisc.

 

PROGRAMA

 

9.15-9.30 Benvinguda
Marta Nel·lo, degana de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili
Marta Farrero, directora tècnica del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona

9.30-10.15 h Reptes i tendències en la gestió de marques

Conrad Llorens, CEO de SUMMA Branding i President d’Aebrand

10.15- 11.30h El reposicionament de la imatge per guanyar competitivitat

  • Iñaky Bau, director de Marketing de Palladium Hotel Group
  • Sara Matarrubia, directora de Global Brand Marketing a TRYP Hotels i Sol Hotels, Meliá Hotels International
  • Leire Bilbao, gerent de Visit Benidorm
  • Anna M. Sánchez, cap de l’Oficina de Promoció Turística a la Gerència de Serveis de Turisme de Diputació de Barcelona

Modera: Joan Antón, gerent de la Federació Empresarial d’Hostaleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT)

11.30h – 12.00h Cafè networking

12.00- 13.15h El relat de marca per crear connexions amb els nostres públics

  • Carme Sivill, cap de la Unitat de Turisme de l’Ajuntament del Vendrell
  • Nikolas Osinalde, director de Goierri Turismo
  • Nuncio Cona, xef del restaurant 2254 Palermo Barcelona
  • Lorenzo Ballesteros, responsable de Comunicación de Room Mate Hotels

Modera: Assumpció Huertas, professora del Estudis de Comunicació i membre del grup d’investigació Asterisc de la Universitat Rovira i Virgili

13.15 – 13.30h Tancament

PROGRAMA … CLICAR AQUí

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere