Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

10-M: Eleccions a rector de la Universitat Politècnica de València

Notícia anterior
Notícia posterior

upv

31.310 persones, entre alumnes, PAS i PDI, cridats a exercir el dret al vot dimecres que ve, a partir de les 9 hores, en els tres campus UPV

Un total de 31.310 persones, entre alumnes (26.483), Personal d’Administració i Serveis (PAS, 1.897), i Personal Docent i Investigador (PDI, 1.930), estan cridats a exercir el seu dret al vot dimecres que ve, 10 de maig, en les eleccions a rector que es duran a terme, de manera simultània, en els tres campus de la Universitat Politècnica de València (UPV): Vera (València), Gandia i Alcoi.

Així està establit en el Reglament de règim electoral de la UPV -aprovat pel seu Consell de Govern el 8 de març de 2012 i modificat el 24 de setembre de 2015 i el 21 de juliol de 2016-, que permet exercir el dret de sufragi actiu a tots els membres de la comunitat universitària que, en les dates de la convocatòria d’eleccions i de la votació, presten serveis en situació d’actiu en la UPV o estiguen matriculats en qualsevol dels ensenyaments que s’impartisquen en la UPV conduents a l’obtenció de títols oficials amb validesa en tot el territori nacional.

El procés es realitzarà mitjançant elecció directa i sufragi universal, lliure i secret. En cap cas és possible la delegació del vot.

Campus de Vera (València)

En el campus de Vera (València), les taules electorals per als professors funcionaris doctors, la resta de PDI, el PAS, i els estudiants de doctorat i màster, estaran situades en el Paranimf (edifici 3A, Rectorat).

Pel que es refereix a la resta d’alumnes, les taules es situaran en el vestíbul de cadascuna de les escoles i facultats. L’horari de votació en el campus de Vera serà de 9 a 18 h.

Alcoi i Gandia

En el campus d’Alcoi, tots els membres de la comunitat universitària podran votar en l’edifici Carbonell. L’horari per a alumnes de cicles i graus serà de 9 a 18 h, mentre que, per a la resta, entre les 9 i les 16 h.

Quant al campus de Gandia, els alumnes de cicles i graus votaran en l’Aulari, amb un horari de 9 a 18 h. La resta disposarà de les seues taules electorals en l’edifici G (saló de graus) entre les 9 i les 16 h.

Identificació necessària

Per a poder participar votar, els membres de la comunitat universitària UPV hauran d’acreditar la seua identitat abans d’exercir el seu dret mostrant en la seua taula electoral corresponent l’original del document nacional d’identitat (DNI), el document d’identificació d’estrangers, el passaport o el permís de conduir. No s’admetrà cap tipus de còpia, ja siga acarada o compulsada.

Candidatura

Francisco Mora, únic candidat presentat a les eleccions a rector de la Universitat Politècnica de València.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere