Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Mobilitat i gènere / UPV

Notícia anterior
Notícia posterior

movilidad_genero_int

La Càtedra Transport i Societat de la UPV analitza diferents models de creació de ciutats inclusives, posant l’accent en la seguretat i l’ocupació

Amb l’objectiu de revisar aspectes relacionats amb la sostenibilitat, la seguretat i l’ocupació des d’una perspectiva de gènere, la Càtedra Transport i Societat de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha celebrat la Jornada sobre Mobilitat i Gènere a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Camins, Canals i Ports (ETSECCP-UPV).

La Jornada, que ha tingut un programa integrat per experts de l’administració pública, empreses privades i diverses universitats espanyoles com l’Autònoma de Barcelona, la Politècnica de Madrid o la de Màlaga, ha inclòs tres taules redones, en les quals les persones participants han oferit els seus punts de vista sobre mobilitat general, mobilitat i seguretat, i mobilitat i ocupació.

La mobilitat, eix clau

Mª José Salvador, consellera d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, ha incidit que “la qüestió de la mobilitat és un eix clau en els models urbans. Cal tenir en compte aquesta perspectiva per a poder crear ciutats inclusives”.

Per la seua banda, Eugenio Pellicer, director de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Camins, Canals i Ports (ETSECCP-UPV), ha assenyalat que “es tracta d’un tema molt adequat per a la càtedra. A més, a l’Escola sempre volem obrir-nos a la societat des de qualsevol punt de vista de l’enginyeria civil i, òbviament, el transport i la mobilitat es troben entre els més importants”.

Cooperació Generalitat-UPV

La Càtedra Transport i Societat és el resultat d’un acord de cooperació signat entre la Generalitat Valenciana -a través de la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori- i la UPV per al foment del coneixement i la difusió a la societat d’aspectes relacionades amb el transport.

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere