Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Acte a Lleida “Els empresaris volem saber” / Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya

Notícia anterior
Notícia posterior

empreses

 

El Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya organitza a Lleida el segon acte del cicle “Els empresaris volem saber” amb la participació de les Cambres de Comerç de Lleida i Tàrrega, PIMEC-Lleida, FECOM, AEALL-ASAJA i la COELL L’Expresident Artur Mas clourà l’acte al Palau de Congressos la Llotja de Lleida

El proper dimarts 30 de de maig, a les 7 de la tarda, el Palau de Congressos la Llotja de Lleida acollirà el segon acte del cicle de conferències “Els empresaris volem saber” que organitza el Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya. Un acte públic que comptarà amb la participació dels màxims representants de les Cambres de Comerç de Lleida i Tàrrega, PIMEC-Lleida; la Federació de Comerç de Lleida, FECOM; l’Associació d’Empresaris Agraris de Lleida, AEALL-ASAJA; i la Confederació d’Organitzacions Empresarials de Lleida, COELL.

Amb el títol “Els empresaris volem saber”, aquest cicle de conferències que s’inicià a Girona el passat dia 4 d’aquest mes i que continuarà per Tarragona i Barcelona, proposa un diàleg entre representants d’organitzacions empresarials i experts professionals de diferents àmbits per analitzar els reptes i les oportunitats de futur de l’economia i empresa catalanes.

L’acte comptarà amb les intervencions dels presidents de 6 organitzacions econòmiques i empresarials de les comarques de Ponent: Joan Horaci Simó, president de la Cambra de Comerç de Lleida; Delfí Robinat, president de la Cambra de Comerç de Tàrrega; Jaume Saltó, president de PIMEC-Lleida; Ma. Rosa Eritja, presidenta de la FECOM; Pere Roqué, president de l’AEALL-ASAJA; i Josep Ma. Gardeñes, president de la COELL.

Moderats per la periodista Carla Vilaseca, els representants del món empresarial lleidatà formularan preguntes vinculades a quatre grans temes: el futur del sector agroalimentari; un nou model per a autònoms i pimes; les infraestructures logístiques com a dinamitzadores de l’economia; i la internacionalització dels mercats. Aquestes qüestions tindran resposta per part dels economistes Francesc Reguant, Josep M. Vázquez Zacarías i Joan Tristany; i per l’enginyer i president de la fundació ICIL Ignasi Sayol.

L’acte comptarà amb una salutació del president del Fòrum Empresarial Creiem en Catalunya, David Poudevida, i finalitzarà amb la intervenció de cloenda de l’Expresident de la Generalitat Artur Mas.

Les inscripcions a aquest acte, i als de la resta del cicle “Els empresaris volem saber”, es formalitzen al web www.creiemencatalunya.cat

 

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere