Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

120 universitaris reben una beca per estudiar un postgrau a l’estranger de mans de ‘la Caixa’

Notícia anterior
Notícia posterior

la caixa

Un total de 120 universitaris han rebut aquest dimarts una beca de mans de ‘la Caixa’ per anar a estudiar un postgrau a l’estranger. L’acte ha estat presidit pels reis Felip VI i Letizia i ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría. Felip VI ha destacat l’esforç dels estudiants i els beneficis que la formació i l’experiència de viure i estudiar fora comportarà tant per als becats com per al conjunt de la societat espanyola, al mateix temps que ha agraït a l’entitat bancària aquesta aposta de futur.

Els becats provenen de 30 disciplines diferents i 31 províncies espanyoles. Les beques són per cursar estudis a Europa (65) i Amèrica del Nord i Àsia (55).

Per disciplines, les beques s’han repartit entre enginyeries i tecnologia 820), economia i empresa (13), arquitectura (9), dret (9) i biologia molecular i bioquímica (8). Per tipologia d’estudis, 84 alumnes cursaran un màster, 31 un doctorat i cinc faran estades d’investigació. Del total de becats, 32 provenen de Barcelona, 26 de Madrid, set del País Valencià, cinc d’Alacant, quatre d’A Corunya i quatre de Guipúscoa.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere