Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Presentació de l’informe 2017 sobre l’educació per la pau en els llibres de text

Notícia anterior
Notícia posterior

icip

La nova edició de l’anàlisi se centra en els llibres de Ciències Socials de 3r d’ESO

Enguany l’Institut Català Internacional per la Pau ICIP presenta el segon informe de l’Observatori de llibres de text, una anàlisi per diagnosticar el grau d’incorporació dels criteris de l’educació per la pau i orientar els actors educatius per a un ús crític dels llibres de text.

L’edició del 2017, realitzada per un equip multidisciplinari d’investigadors coordinats per l’ICIP i l’Escola de Cultura de Pau, s’ha centrat en set llibres de text de Geografia i Història del 3r curs d’Educació Secundària Obligatòria (ESO). L’objectiu del treball ha estat analitzar les perspectives transversals de pau, desenvolupament, gènere, diversitat, medi ambient, democràcia i drets humans i la metodologia dels exercicis didàctics.

La presentació de l’informe anirà a càrrec de Xavier Masllorens, president de l’ICIP, mentre que Cécile Barbeito, coordinadora general de l’informe de l’Escola de Cultura de Pau, exposarà els principals reptes identificats i les conclusions finals de l’anàlisi.

Per acudir a l’acte cal confirmar assistència per correu electrònic a activitats.icip@gencat.cat  o per telèfon al 93 634 74 42.

Hora: 18 hores. Espai Jove La Fontana, Carrer Gran de Gràcia, 190-192 Barcelona.

 

Segon informe de l’Observatori de llibres de text …. CLICAR AQUÍ

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere