Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Taller de Turisme sobre el posicionament estratègic de la marca

Notícia anterior
Notícia posterior

 

taller

 

El proper dimecres 7 de juny tindrà lloc el Taller de Turisme ‘El posicionament estratègic, la clau d’èxit de la marca’ impartit per Pedro Torrabadella, expert en branding, màrqueting i comunicació i CEO de CREABARCELONA Marketing & Comunication Agency, en dues sessions una a Costa Daurada, de 10 a 13 hores a Vila-seca, i una a Terres de l’Ebre, de 16 a 19 hores a Tortosa.

El taller, organitzat pel Laboratori d’Innovació i Intel·ligència Turística del Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci de Catalunya i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona amb la col·laboració de la Facultat de Turisme i Geografia i el Campus Terres de l’Ebre de la Universitat Rovira i Virgili, té per objectiu traslladar als participants de forma activa els coneixements i habilitats per a la definició d’una estratègia de posicionament per aconseguir diferenciar la marca i que sigui rellevant per a l’audiència.

Aquesta acció formativa pràctica aprofundirà en el procés per dur a terme el posicionament estratègic de la marca turística, un dels aspectes que es van tractar a la jornada ‘El rebranding és la qüestió? Nous reptes per a les marques turístiques’ celebrada el 27 d’abril a Vila-seca.

Les places per participar al taller són limitades, per ordre d’inscripció, i es poden realitzar a través del correu electrònic inscripcions@pct-turisme.cat .

La sessió de Costa Daurada se celebra a Vila-seca, a la Facultat de Turisme i Geografia de la URV, i la sessió de Terres de l’Ebre, a Tortosa al Campus Terres de l’Ebre de la URV. 

El taller s’inclou dins els actes de celebració aquest 2017 de l’Any Internacional del Turisme Sostenible per al Desenvolupament.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere