Lo Campus diari

Premsa universitària i escolar de Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Catalunya Nord, Andorra i l’Alguer

Move2Learn, Learn2Move, viatjar per aprendre, aprendre per viatjar

Notícia anterior
Notícia posterior

Move2Learn

De 5.000 a 7.000 estudiants es podran beneficiar d’aquest projecte de la Comissió Europea per fomentar la mobilitat, l’aprenentatge i la identitat europeista entre els joves.

La iniciativa s’adreça a estudiants d’entre 16 i 19 anys que estiguin enregistrats a la plataforma d’aprenentatge en línia eTwinning, on hauran de presentar els seus treballs i projectes (en grup o una classe). La inclusió social serà un dels criteris importants a l’hora de triar els millors projectes. El termini de presentació de treballs finalitza el 30 de juny.

Els millors treballs de cada estat membre seran premiats amb bitllets de viatge per un valor màxim de 350 i de 530€ si el punt d’origen és una illa. S’haurà de viatjar de forma sostenible a un altre país de la UE i, si és possible, al centre educatiu d’un altre país amb el qual s’hagi compartit algun projecte a través d’internet. Les despeses d’allotjament no estan incloses.

El període per dur a terme el viatge, que no pot superar les dues setmanes de durada, va des del mes d’agost de 2017 fins al mes de desembre de 2018. Els viatges podran efectuar-se en grup, com a part d’un viatge escolar, o individualment, depenent de la decisió dels pares i del professorat.

No hi ha restriccions ni limitacions a l’hora d’escollir el modus o l’empresa de transport.  Alguns operadors donen suport a la iniciativa oferint descomptes especials. Aquests operadors són: Aegean Airlines, Air Dolomiti, ALSA Grupo, Azores Airlines, Brussels Airlines, Comboios de Portugal, Croatia Airlines, Deutsche Bahn, Hahn Air, Iberia Express, Interrail, Luxair, Naviera Armas, Olibus, SNCF, Transferoviar Calatori, Trenitalia, Vueling y Westbahn.

eTwinning és la major xarxa de professors del món, forma part d’Erasmus+ i promou la col·laboració entre les escoles i els alumnes. A més, facilita al professorat oportunitats de desenvolupament professional permanent, en línia i de forma gratuïta. Connecta ja a més de 450.000 professors/es.

Move2Learn, Learn2Move és una iniciativa de la Comissió Europea en el marc del programa Erasmus+, tot coincidint enguany amb el seu 30è aniversari.♦

Notícia anterior
Notícia posterior
PUBLICITAT
Processing...
Thank you! Your subscription has been confirmed. You'll hear from us soon.
NEWSLETTER
Butlletí quinzenal gratuït dels Continguts Diaris
ErrorHere